2014. augusztus 31., vasárnap

Illustrations- End of the Summer

Note: I did not have time to translate this post in English yet. If you need it, leave a comment, and I will translate this post first! Thank you for your understanding! J

Az idei nyár nem volt az igazi, és már július végétől akaratlanul is őszies hangulatba kerültem, persze nem meglepő, annyi sok esős, hideg napban volt részünk. Tumblr-en és Pinteresten is már a nyár közepétől őszi témájú képeket osztottak meg, ami nem nagyon segített a nyári hangulat elérésében, sőt, elkezdtem átnézni az őszi ruhatáramat, tervezgettem, hogy mit hogyan fogok viselni, stb.  A nyár utolsó napjaiban sokszor eszembe jut, hogy valami kimarat idén belőle, emiatt még keserűbb az érzés, hogy elmúlt. Lehet azért érzem, hogy elszaladt a nyár, mert már március elejétől csak azt vártam, hogy végre legyen meleg, jó idő. Tesókkal, barátokkal is sokat tervezgettünk, mégsem valósult meg belőle annyi, mint amennyit szerettünk volna.  

Azért sosem tart sokáig nálam a nyár gyászolása- bár már nem vagyok iskolás, úgy érzem, hogy szeptembertől mindig valami új kezdődik. Ami lehet, hogy idén valóban így lesz :)

Ebben a posztban saját rajzaimmal búcsúzom a nyártól. A lenti rajzokat vagy az eddig megjelent DIY posztok ihlették, vagy az általam idén nyáron viselt outfittek (kivéve a "tribal girl" rajz, sajna ilyen neonos, törzsi mintás felsőm nincsen). Sajnos idén többször voltam kénytelen hosszú farmert viselni, mint szerettem volna, de így is alkalmam nyílt jó párszor szoknyázni. Nyáron egyébként sem szeretek farmert húzni, nem csak a meleg miatt. Hajlamos vagyok a top-farmer összeállítást ismételni, ami egy idő után unalmassá válik számomra. A szoknyákat jobban tudom kombinálni :)

1. Yellow skirt refashion- sárga szoknya átalakítás
2. Green maxi skirt, my avatar btw :)- zöld maxi szoknya, ez a profilképem egyébként :)
3. Birdy kimono- madárkás kimonó

1. Scalloped shorts- kagylómintás rövidnadrág
3. Sailor- persze, hogy elmaradhatatlan nyáron a tengerész-szett :)
4. Apricot Waterfall Skirt- barackszínű aszimmetrikus szoknya
5. Half-shoulder top refashion- félvállas felső átalakítás

1. DIY Scalloped Skirt- DIY kagylómintás szoknya
2. White maxi skirt- Fehér maxi szoknya
3. Faux suede shorts- műbőr nadrág

További rajzaimat itt találhatjátok: Rosedandeliongal

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése