2014. október 3., péntek

DIY Bow Wellingtons // DIY masnis gumicsizma


Although Fall is one of my favorite season, I don't really like rainy weather. My shoes always got soaked in the rain, so I was very glad when my twin sis' gave me these (riding-boots look-alike) rain boots. I love their shape, but something was missing. Bows could look cute on my boots, so I just had to figuring out how to put them on the boots. In the end I decided the bow will be removable, so I can wash them if they get dirty. 

~

Bár az egyik kedvenc évszakom az ősz, az esős időt nem nagyon szeretem. Elég sokszor ázott már át a cipőm ilyenkor, ezért örülök nagyon, hogy az ikrem nekem adta ezt a lovaglócsizmaszerű gumicsizmát. Nagyon tetszett a formája, de valami még kellett rá, ami feldobja az egészet. A masnik mindig jól mutatnak ilyesmiket, már csak azt kellett kitalálnom, hogy hogyan tegyem rá. Végül amellett döntöttem, hogy leszedhetőek legyenek a szalagok, ha esetleg ki kellene mosni őket. 


The making was so easy, you can read it below: // Az elkészítés még az ötletelésnél is egyszerűbb volt, itt olvashatjátok:

Supplies: // A kellékek:
  • Hole punching pliers // bőrlyukasztó
  • Craft knife // tapétavágó
  • Light marker // világos filc
  • Scissors // olló
  • Satin ribbon // szaténszalag
1. Mark the place where you'll punch the holes on the back side of the boot // 1. A csizma hátsó részén jelöljük be a filccel a lyukak helyét.
2. Make the holes with the hole puncher pliers and the craft knife // 2. Lyukasztó és a tapétavágó segítségével készítsük el a lyukakat, amiken majd átbújtatjuk a szalagokat.
3. Get the end of the ribbon through the holes, knot a bow and they are ready! // 3. A szalag két végét bújtassuk át a lyukakon belülről. Kössünk egy szép masnit, és kész is!

Happy October!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése