2014. december 17., szerda

Tartan shirt refashion // Flaneling átalakítás

I refashioned some of my clothes with sequins in the name of Christmas sparkling. Today's post won't be too long. This refashion did not need special skills, rather time and patience. I've took advantage of the long evenings, and worked on my clothes while watching my series.


Karácsony előtti nagy csillogásmániámban nekiestem pár ruhámnak, és felfrissítettem őket egy adag flitterrel. A mai bejegyzés nem is lesz valami hosszú- már ami a szöveget illeti. Maga a díszítés nem igényel különösebb kézügyességet, inkább rengeteg időt és türelmet (még jó, hogy ilyenkor hamar sötétedik, esti tévézés, filmezés közben jó mellékfoglalatosság volt a varrás).
One "victim" of my sequin-madness is this shirt. I used 4 bags of sequins and a bag of beads. The tread isn't visible, because I sewed the sequins as you can see on the picture below.


A flitteres őrületem egyik "áldozata" ez a kockás flaneling volt. Körülbelül 4 tasak flittert és egy tasaknyi gyöngyöt használtam fel. Nem szerettem volna, hogy látszódjon a cérna, így a lenti képen látható módon varrtam fel a flittereket (igen, egyesével:).
1. Sequin // Flitter;
2. Bead // Gyöngy;
3. Thread // Cérna
The pocket // A zseb
The backside of the shirt // Az ing hátsó része
Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése