2015. szeptember 14., hétfő

Yellow Shirt Refashion


I love finding clothes in thrift shops for a very good price. This shirt was 50 HUF (circa €0,15), and I bought it from the local thrift shop. Actually, this shirt was in a really good shape, it wasn't even old-fashioned. I could not give it away, because I don't have a male friend in this size. So my plan with the shirt was a refashion for me! :)

A ruhaátalakításokban azt szeretem a legjobban, ha valami nagyon olcsóból csinálok valami nagyon jót, újat. A mai bejegyzésben átalakított ing 50 Ft volt a helyi turkálóban. Igazából, és elég meglepő módon, nem volt semmi baja, még ódivatúnak sem mondanám- egy sima ing volt, persze nagy méretű. Mivel nincs ekkora méretű férfiismerősöm, akinek odaajándékozhattam volna, így eleve azzal a tervvel vettem meg, hogy át fogom alakítani a saját magam részére.

The shirt in its original form // Az ing eredeti állapotában

The altering was not difficult, actually it's really similar to this project. I cut off the sleeves and the collar (you can see on the pic below). I made a round neckline and also took in the blouse. 

Az átalakítás nem volt nagyon bonyolult, igazából hasonlít ehhez a projektemhez. Az ábrán látható módon levágtam az ujjakat, a gallért, elől kerek, mély kivágást alakítottam ki, oldalt pedig beszűkítettem a blúzt.


It was really easy- and now I have a light summer blouse, which I can wear in colder times with a blazer or a cardigan.

Ilyen egyszerűen lett egy csini nyári pamutblúzom, amit hűvösebb időben egy blézerrel, könnyű kardigánnal is fel tudok dobni.Do you like this post? Do you have questions? Add a comment below or on Facebook!

Tetszett a bejegyzés? Kérdésed van? Hozzászólnál? Írj a kommentekben vagy Facebookon!Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése