2016. június 3., péntek

Embellished purses


There were no new posts on the blog for a very long time... I am active on Facebook and Instagram, but I do not have time for long, bilingual blog posts (and my laptop broke down, so I'm in a really difficult situation). However I feel bad because I did not post recently, so now I'll give you a new DIY!

So, I show you 2 very simple DIYs.
In the first case you will need sew-able rhinestones (I used the pieces of an old statement necklace), a simple purse, needle, glue, and lot of patience :)


Huhh, régen volt bejegyzés... Facebookon és Instagramon folyamatosan jelen vagyok, de hosszú, kétnyelvű blogposztírásra sajnos nincs időm (és a laptopom is gyengélkedik, ez is nehezíti a dolgot). Mivel már nagyon rosszul éreztem magam a posztok hiánya miatt, ezért most gyorsan bepótolom az elmaradásomat egy új DIY-jal.

Szóval ma kettő felfrissített táska-DIY-t fogok bemutatni.
A művelethez szükség lesz varrható strasszkövekre (én egy kiszuperált nyakláncot használtam), egy egyszerű táskára, varrótűre, ragasztóra, és türelemre. :)

Simple purse // Egy egyszerű kis táska
Rhinestones // Strasszkövek
Close-up // Közeli

The following purse is self-made. I used faux-leather, zipper, and a long chain. You can find a tutorial of a similar pouch here: Zipper pouch tutorial

Az alábbi táska egyébként a saját művem. Műbőr, cipzár és egy hosszú lánc felhasználásával készült, itt találhattok leírást az elkészítéséhez: Zipper pouch tutorial

Bright pink zipper // Rikító pink cipzár
Close-up // Közeli
I hope you like it. If you have questions, please, write me below, or on Facebook!
 Next post coming soon!

Remélem tetszett a bejegyzés. Ha kérdésed van, hagyj egy kommentet alul, vagy írj Facebookon!
Következő poszt hamarosan!


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése