2014. október 13., hétfő

From dress to skirt // Ruhából szoknyát


I used the last warm days and post this quick and easy refashion. I think it's totally OK to wear floral in Fall. It's not that cliche as in Spring. 

~

Kihasználom az utolsó meglepően kellemes napokat és bemutatom ezt a gyors és egyszerű ruhaátalakításból született szoknyát. Szerintem simán belefér az őszbe is a virágminta, sőt, talán kevésbé klisés, mint tavasszal. Hiszen még nyílnak a völgyben a kerti virágok, nemde? :)
The original state // Az eredeti állapot
I didn't like this dress in its original form, but I really liked its pattern. As it can be seen on the picture above, there was a stitching at the middle, so I just cut them, and I got the skirt! I sewed a thick rubber bend on the waist. You can read here about the method. 

After all I gave the skirt to my twin sister, it fitted better on her. And she was kind and posed for the photos. So here it comes! Enjoy!

~

Eredeti állapotában nem tetszett ez a ruhácska, de a mintája nagyon bejött. A fenti képen is látszik, hogy derékvonalban volt egy varrás, így elég volt azt szétbontanom, hogy megkapjam a szoknyát. Nem nagyon akartam túlbonyolítani a dolgot, ezért egy vastag gumiszalagot varrtam rá, és kész is lett az új szoknya! (A módszerről ebben a bejegyzésben olvashattok) 

Végül Áginak adtam, neki jobban állt :) Egyébként volt olyan kedves és modellt állt pár képhez, őt láthatjátok a képeken, és ezek beszéljenek most helyettem:


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése