2017. november 21., kedd

Sweet November - DIY half-circle skirt // DIY félkörszoknya


ENG: I really like to wear bright colored dresses, but I prefer darker shades in Autumn. I know it's very conventional, but I don't mind it, because seasonal clothing helps me feel the spirit of the current season.

I don't have much colorful autumnal skirts, so I had to make one. I chose ochre colored fabric, because it's autumnal enough, and it reflects the colors of Fall. The fabric is from Eger, and it's the same I used in this DIY project. The skirt has a half circle style, because it's simple to make, and it's very chic.

//

HUN: Évszaktól függetlenül szeretek élénk színű ruhákat hordani, bár ősszel több sötétebb, mélyebb árnyalatú darabot viselek. Tudom, nagyon unalmas, hogy a konvencionális darabokat részesítem előnyben, de ez is segít maximálisan ráhangolódnom az épp aktuális szezonra :)

Kevés színes őszi szoknyám van, így evidens volt, hogy varrnom kell egyet.  Az okkersárga szín pont tökéletes egy őszi szoknyához- nem túl harsány, de mégsem túl sötét, valamint szépen rímel az őszi levélzetre, ráadásul remekül lehet variálni a felsőimmel. Az anyagot Egerből szereztem be, a testvérem segítségével, és ugyanolyan, mint amit ennél a projektemnél használtam. A (fél)kör alakú szabás az egyik kedvencem, nemcsak egyszerű elkészíteni, de nagyon mutatós is.
I used the middle fabric as lining. The other fabrics were used in another DIY project- I'll show it to you soon. // A középső anyag amit felhasználtam bélésként. A többit egy másik szoknya elkészítéséhez használtam- ezt is be fogom mutatni a blogon!
ENG: This type of skirt is really easy to make. I sewed the skirt with zipper, but it'd be much more easier to make, if you sew elastic band on the waistline. Once I wrote about it on this blog, but here is a link, this blogger's description could help a lot.

//
HUN: Ez a szoknyatípus tényleg nagyon egyszerűen elkészíthető. Én pontosan kimértem a derékméretemet és cipzárral-gombbal készítettem el a szoknyát, de még egyszerűbb, ha a derékrészre gumit varrsz. Egyszer már itt a blogon is írtam erről, de további nagyszerű leírást találhattok az alábbi linken.Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése